Mitt perspektiv är min syn på saker och ting. Här diskuterar jag politik, samhälle och jämlikhet både mellan könen och mellan personer.

Bloggen är främst till för att jag ska kunna vädra mina åsikter och hur jag skulle vilja förändra samhället om jag fick göra som jag ville. Jag gör inget anspråk på att vara någon expert när det gäller hur saker och ting ska genomföras. Det finns det andra som är betydligt bättre på. Men även om jag inte är expert innebär det inte att jag inte kan ha en åsikt om vad som gått fel i vårt moderna, och allt mer ojämlika, samhälle.

Om du är miljonär eller på olika sätt lever på att utnyttja dina medmänniskor så kommer du inte gilla min blogg. Men det är okej. Jag gillar inte dig heller. Som jag sa tidigare är det här min ventil. Min oas där jag kan uttrycka exakt hur fel allt blivit.

Varför politik?

Politik är viktigt. Jag vet att många tycker att det är tråkigt och helst inte tänker på politik alls innan det är dags för val (och vissa är inte intresserade då heller). Men det är viktigt att så kallat vanligt folk intresserar sig för politiken. Miljonärer och företagare är nämligen väl medvetna om hur viktig politik är. Och om ingen finns där för att bromsa dem kommer vi snart att vara tillbaka i de förhållanden som rådde under tidigt 1900-tal där arbetare inte sågs som mycket mer än slavar och där arbetsmiljö, säkerhet och skälig lön bara var en dröm.